flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик в цивільній справі №719/89/24 відповідача Семенко Валентина Миколайовича

13 березня 2024, 11:48

В провадженні Новодністровського міського суду Чернівецької області перебуває справа №719/89/24, провадження №2/719/40/24 за позовом Матвійчука Олега Васильовича до Семенко Валентина Миколайовича про усунення перешкод у здійсненні права користування та розпорядження майном.

Викликаємо в якості відповідача Семенко Валентина Миколайовича, місце реєстрації якого за адресою: Чернівецька область, м. Новодністровськ, мікрорайон «Діброва», буд. 1-Б, кв. 34, в судове засідання, призначене на 19 березня 2024 року о 12 год. 00 хв.

Судове засідання відбудеться в приміщенні Новодністровського міського суду Чернівецької області, що знаходиться за адресою: 60236, Чернівецька область, м.Новодністровськ, мікрорайон «Сонячний», буд. 24.

Роз’яснюємо, що відповідач вправі надати в суд відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити в суд), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. При цьому, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, а суду одночасно із надісланням (наданням) відзиву надається підтвердження направлення відзиву та доданих до нього документів учасникам справи.

У разі ненадання учасником справи заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами. А в разі ненадання підтвердження направлення документів іншому учаснику – такі судом до уваги не беруться.

З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленою про час і місце розгляду справи та в разі її неявки до суду, справа може бути розглянута за відсутності цих учасників справи на підставі наявних даних чи доказів.

Роз’яснюємо, що у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).  

 

Суддя Новодністровського міського

суду Чернівецької області О.В. Луців