flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про тренінги для правників “Медіація як спосіб врегулювання сімейних конфліктів (спорів)”

06 березня 2024, 09:34

Національна школа суддів України оприлюднила інформацію про тренінги для правників "Медіація як спосіб врегулювання сімейних конфліктів (спорів)". До участі в тренінгах запрошуються судді, які розглядають сімейні спори, або їх помічники.

Під час тренінгів учасники зможуть набути знання щодо практичних аспектів сімейної медіації (в тому числі медіації за участю дітей, транскордонної медіації), особливостей вирішення сімейних конфліктів (спорів) у процедурі сімейної медіації, важливості та доцільності інформування про можливість звернення сторін у сімейних конфліктах (спорах) домедіації як ефективного способу врегулювання спору, роль правників у виборі способу врегулювання конфлікту сторонами, під час процедури медіації та в оформленні її результатів.

Звертаємо Вашу увагу, що це навчання не є базовою чи спеціалізованою підготовкою згідно із Законом України "Про медіацію" і не дає права на проведення процедури медіації у сімейних конфліктах (спорах).

Графікпроведеннятренінгів: 

Група 1. Київ: 28, 29, 30 березня 2024 р. 

Група 2. Львів: 4, 5, 6 квітня 2024 р. 

Група 3. Чернівці: 11,12,13 квітня 2024р. 

Група 4. Київ: 25,26,27 квітня 2024р.

Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі. Покликання на форму реєстрації.

Учасники навчання з інших міст забезпечуються проживанням, також їм буде компенсовано вартість проїзду в межах бюджету проєкту.

Тренінги проводяться ГО "АСМУ" в межах проєкту «Шляхи до справедливості у вирішенні сімейних конфліктів: реалізація доступності та якості медіації», що впроваджується за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках програми"Справедливість для всіх".

Національна школа суддів України