flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про припинення повноважень

09 листопада 2018, 15:55

Оголошення

 

Повідомляємо, що станом на 07.11.2018 року у всіх суддів Новодністровського міського суду Чернівецької області припинились повноваженя. На даний час триває процедура кваліфікаційного оцінювання суддів.

Додатково роз’яснюємо, що Новодністровський міський суд Чернівецької області і надалі продовжує здійснювати прийом справ кримінального, цивільного та адміністративного судочинства, а також справ про адміністративні правопорушення.

Відповідно до законодавства України кримінальні провадження та справи про адміністративні правопорушення за рішенням апеляційного суду передаватимуться на розгляд іншого суду.

Цивільні та адміністративні справи, що надходитимуть в суд, і надалі   реєструватимуться відповідно до Положення про автоматизовану систему документообігу суду, однак у зв’язку із неможливістю здійснення автоматизованого розподілу справ між суддями, їх передача на розгляд судді буде здійснена після призначення суддів або відрядження судді у Новодністровський міський суд Чернівецької області з іншого суду.